Bewustzijn

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 om 14:19

Afgelopen zondag mocht ik 'bewustzijn' representeren tijdens de workshop Transformatiecirkel met paarden, door Sandra Coachen Met Paarden. 

Gewoon door er te zijn, niet persé door doen. Meebewegen met wat op dat moment gevraagd werd, intuïtief en vanuit het gevoel de juiste plek in de ruimte kiezen. Daarbij ondersteund door de paarden Grietje en Lucy, wat een waardevolle bijdrage zijn zij! Zo mooi om te ervaren hoe zij alleen maar op de juiste plek hoeven te zijn om een verandering of een beweging tot stand te brengen. 

(Het woord zegt het al he: bewustZIJN en niet bewustDOEN 😉).

Volop in het moment aanwezig zijn, een veilige ruimte bieden, een safe space oftewel space holder voor dat wat aangekeken mag worden. Bewustzijn is nodig om vervolgens te kunnen doorvoelen, transformeren en uiteindelijk.... loslaten. Soms in kleine stapjes maar de beweging is ingezet. Met de tranen komt ook de opluchting en dat is zo'n magisch proces om bij te wonen! Zeker in een fijne groep gelijkgestemden. Ieder met haar eigen verdriet en ervaringen maar tegelijk ook tot steun voor de anderen.

Al met al heeft deze middag mij gesterkt in het voornemen om mijn eigen praktijk na de vakantie te heropenen. En Sandra en ik hebben het gehad over een mogelijke samenwerking.... dat gaan we verder onderzoeken. Wordt vervolgd! 

#systemischwerk #dankbaar #energie #transformatie #veiligheid #debasis #holistischecoaching #afstemmen #bewustzijn #inzicht #herkenning #delen #holdingspace #samenwerking #chantalverbindt #praktijk

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.