Het plaatje

Gepubliceerd op 28 september 2023 om 10:32

Wanneer klopt het plaatje?

Als je uitstraling overeenkomt met dat wat in je hart leeft. Je niet na hoeft te denken over hoe je je teksten formuleert, of welke kleuren je kiest... omdat het als vanzelf stroomt. In vertrouwen dat het precies het juiste is, dat wat op dat moment aan het licht mag komen. 

Als de onderstroom voelbaar is en je Zelf, je ego, geen blokkades opwerpt.

Dan klopt het. En dat voel je en weet je, puur vanuit je hart en ziel. 

Wanneer alles wat jij bent op één lijn ligt kun je bergen verzetten, kunnen wonderen gebeuren. De juiste mensen verschijnen vanzelf op je pad en je voelt je gedragen, zoals jij ook anderen draagt. Als je maar bij jezelf, jouw waarheid blijft. 

Deze foto bijvoorbeeld. Zeker geen perfecte looks maar dit was wel de eerste foto waar ik blij van werd. Want alles klopte: de plek (in het bos voel ik me altijd goed), de sfeer, de humor en openhartige gesprekken met de fotografe. Ik heb voor haar een afstemming geschreven en zij gaf mij dit. 

Echt gezien worden maar ook jezelf durven laten zien. De sleutel om gelijkgestemden te vinden en je open te stellen voor nieuwe avonturen ๐Ÿ™โœจ๏ธ๐Ÿค๐Ÿ—๐Ÿ’ƒ

#jezelfzijn #zichtbaarheid #sleutel #methartenziel #onderstroom #synchroniciteit #flow #dankbaar #vertrouwen #overgave #intuïtie #puur #chantalverbindt

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.