• Informatie aanvragen kan via info@chantalverbindt.nl.
  • Aan de website wordt gewerkt!
  • Chantal verbindt is ook te vinden op Instagram en Facebook

Deuren

Gepubliceerd op 30 juli 2020 om 10:01

'Old ways won't open new doors'. Hmm.

En oude deuren? Kun je die openen met nieuwe kennis?

Ooit ging ik maatschappelijk werk en later psychologie studeren om het systeem van erfelijke patronen en familietrauma te kunnen begrijpen en doorbreken. Ik heb veel kennis opgedaan maar de echte inzichten kwamen pas later.

Na heel wat omzwervingen heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen, maar pas toen ik stopte met analyseren en beredeneren en mijn intuïtieve, spirituele kant liet spreken. Er moest eerst ruimte ontstaan, en stilte om te kunnen ontvangen. 'Chantal verbindt' heeft net zo goed met mijn eigen weg naar binnen te maken als met het aanbod voor anderen.

Pas wanneer je zaken onder ogen ziet en erkent kun je ze loslaten. Spoken uit het verleden gaan niet weg, en het vergt moed om ze in het gezicht te kijken. Als je dit durft zul je verrast zijn hoe snel je angst kunt veranderen in compassie. En daarmee zeg ik niet dat pijn, boosheid en verdriet er niet mogen zijn - ik ben ervan overtuigd dat je de dingen mag doorvoelen, want ook dat hoort bij mens-zijn.
Het is alleen nooit de bedoeling om erin te blijven hangen en te verstarren.

Want weet je... Dat wat jij niet oplost, komt bij je kinderen of kleinkinderen op hun bordje. Gelukkig werkt dit ook andersom: alles wat jij opruimt geeft iedereen in jouw systeem lucht, licht en ruimte ❤️

#nieuwsgierig #watisermogelijk #durvenkijken #verbinden #toelaten #accessbars #reiki #healing #akashacoach #systemen #energie #familietrauma #erkennen #hooggevoelig #lichaamswerk #luisterkind #nuisdetijd #lichterleven #bewustzijn #chantalverbindt


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.