De website wordt vernieuwd! Praktijk Chantal verbindt krijgt een nieuwe vorm en inhoud. Op dit moment worden er geen energetische behandelingen of cursussen gegeven, wel kun je Luisterkindafstemmingen en zielsafstemmingen aanvragen via info@chantalverbindt.nl. We zijn ook op facebook en instagram te vinden, waar de laatste nieuwtjes, akties en updates worden gedeeld. Je bent van harte welkom!

Workshop 'Anders kijken'

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 14:01

Nieuw in 2021: een serie workshops 'Anders kijken'! Deze gaan over het leren luisteren naar je innerlijke stem en het afstemmen op je eigen wijsheid. Door middel van verschillende oefeningen ervaar je hoeveel signalen je onbewust oppikt en hoe grenzeloos jouw bewustzijn is. Neem je wel eens gevoelens of emoties waar van anderen? Kun je het merken wanneer ergens een zware energie hangt? Vallen bepaalde toevalligheden je steeds meer op? Dan kan het heel interessant zijn om je hier verder in te verdiepen.

Praktisch:

in 5 ochtenden worden verschillende thema's en onderwerpen behandeld. Je kunt kiezen om aan één of meerdere ochtenden deel te nemen; het programma en de inhoud vind je vanaf 1 september op de website.
We werken in een veilige, huiselijke setting en om voldoende ruimte voor iedereen te hebben is er plek voor maximaal 4 personen. Wil je liever online deelnemen dan kan dat ook!

Wanneer? Voorjaar 2021! Interesse of vragen? Mail naar info@chantalverbindt.nl 

Ga je mee de diepte in?

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.