Acces bars™ behandelingen


Acces bars™

Voor wie er nog nooit van heeft gehoord: dit is echt de fijnste, makkelijkste manier die ik ken om rust te creëren in je hoofd. Zonder verplichte praatsessies of diep graven naar oud zeer: heerlijk ontspannen! Er ontstaat letterlijk ruimte en het kunnen loslaten van piekergedachten is ook heel fijn. Alles wordt in perspectief geplaatst en je voelt je veel meer in het hier en nu! Althans, zo heb ik het zelf ervaren en hoor het ook terug van mensen die een behandeling hebben gekregen.

Wat kun je verwachten?

Het minste wat je kunt verwachten is 60 tot 90 minuten heerlijke ontspanning, alsof je een hoofdmassage hebt ondergaan.

En het beste? Wat dacht je van:

 • nieuwe stappen durven zetten
 • oplossen van oude overtuigingen of patronen
 • mensen of situaties die niet goed voor je zijn met gemak kunnen loslaten
 • opschonen van oude pijn uit je familielijn
 • defragmentatie van je interne harde schijf
 • inspiratie
 • veranderingen, toevalligheden, gevoel van 'in flow zijn
 • Jezelf begrijpen
 • stoppen met oordelen 
 • herstel van lichamelijke klachten 
 • ervaren dat het leven makkelijker wordt

Daarnaast krijgt je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een vliegende start. Kortom, je hele systeem heeft er baat bij.

Een van de verrassende resultaten die het mij persoonlijk heeft gebracht is dat ik mijn nachtblindheid kwijt ben sinds mijn eerste Access Bars™ cursus. (*daarbij krijg en geef je twee volledige behandelingen). Dit lijkt misschien iets kleins maar het heeft me zoveel vrijheid gegeven! Wel 's avonds de deur uit en kunnen autorijden. Heel fijn!

Hoe ziet een sessie eruit?

De praktijkruimte is ruim en licht, en bevindt zich op de tweede verdieping. Je moet dus wel kunnen traplopen.

Er branden kaarsjes, echter geen wierook of geurolie. Bij binnenkomst is er de gelegenheid om vragen te stellen. Dan gaan de schoenen uit en neem je plaats op de behandeltafel. De kleding blijft gewoon aan dus zorg dat je iets makkelijks aantrekt; het is prettig om warme sokken of sloffen mee te nemen want je ligt best een tijdje stil. Natuurlijk zijn er warme dekentjes om je toe te dekken! En dan mag je heerlijk ontspannen, in slaap vallen is niet erg. Tijdens de sessie wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op verschillende drukpunten en sommige posities worden langere tijd vastgehouden. 'Getting your bars run', je energiebanen laten stromen, is wat er gebeurd. 

Welke effecten kan ik verwachten?

Wat er precies door jou ervaren wordt kun je niet voorspellen! Soms pure ontspanning, tranen of herinneringen die ineens bovenkomen. Er zijn mensen die beelden zien uit een vorig leven of een overleden dierbare dichtbij voelen. Lichamen kunnen gaan trillen, zwaar aanvoelen of juist zo licht als een veertje. Fysieke of emotionele pijn wordt vaak verlicht en blokkades worden opgeheven. 

Na afloop is er thee met wat lekkers en kun je even tot jezelf te komen voordat je met een opgeruimd hoofd de praktijkruimte verlaat.

De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Kennismaken met Bars

Je kunt een korte behandeling van 30 minuten boeken om kennis te maken met Access bars (en met mij!) om te ervaren wat het is en wat het met je doet. Het tarief hiervoor is € 30,00. 

Ook voor kinderen!

Access Bars™ behandelingen zijn ook heel geschikt voor kinderen! Ze duren slechts 30 tot 45 minuten en tijdens de sessie mag gepraat worden over van alles en nog wat.

Het is geen therapeutische sessie maar een lichte, laagdrempelige manier van behandelen waarbij ook veel wordt gelachen. De energie doet zijn werk wel, ook zonder zware gesprekken. Zelfs een spelletje op de telefoon of ipad tijdens een sessie kan, en ouders blijven er gewoon bij.  

Kinderen die bij mij zijn geweest voor een behandeling gaven onder andere deze effecten aan:

 • RUST in mijn hoofd
 • ik ben oké bent zoals ik bent
 • minder bang om fouten te maken
 • ik voel me sterker en heb meer zelfvertrouwen
 • alsof er wind door mijn hoofd waait en alle gedachten meeneemt 
 • zin om iets nieuws te leren 
 • een blij gevoel  

Kortom: een blij en opgeruimd gevoel!

Hierboven zie je de punten die worden aangeraakt tijdens een behandeling. 


1e Access bars™ class

De eerste cursus die ik zelf ga geven (faciliteren) staat gepland op zaterdag 2 mei 2020. 

Als je mee wilt doen kun je je opgeven door mij te mailen, bellen of het contactformulier in te vullen. Ik heb er zin in en ben enorm benieuwd wat voor fijne energie en flow we samen kunnen neerzetten! 

Je hoeft overigens geen ervaring te hebben met energetisch werk om mee te kunnen doen! Wat wel van je word gevraagd:

- openstaan voor veranderingen in je lijf en in je leven

- de bereidheid om de energie zijn werk te laten doen 

- nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer mogelijk is 

Als dit je aanspreekt ben je van harte welkom!

Praktisch

De dag is van 10.00 tot 17.30/18.00 en is inclusief lunch (salade, sapjes & soep: brood mag je zelf meenemen), hapjes en drankjes gedurende de dag.

Je krijgt theorie en veel informatie maar het grootste deel van de dag is praktisch! Je gaat twee behandelingen ontvangen en geven. Er is ruimte voor vragen, het uitwisselen van ervaringen en het clearen van beperkende overtuigingen. Je leert tools om dit zelf te doen.

Verder ontvang je een reader, headchart (geplastificeerde handout met de handposities en drukpunten), een certificaat na afloop en registratie bij Access Consciousness als practitioner. 

Na deze dag mag je privé of in je praktijk Access bars behandelingen geven en deelnemen aan oefenavonden met andere practitioners. En natuurlijk mag je mij na afloop mailen, vragen stellen & je ervaringen laten weten! 

 


Meer lezen over Access Bars™ en Access Consciousness™?

Wat is Access Consciousness™? Het bestaat uit een verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.  Het doel is de wereld veranderen door mensen bewuster te maken van hun eigen potentie en mogelijkheden. Het stellen van vragen wordt gebruikt als kracht om te creëren in samenwerking met het universum en je wordt aangemoedigd je oordelen los te laten. 

De tarieven voor sessies zijn vrij en zijn per behandelaar verschillend; voor de cursus Access Bars™ zijn de tarieven wereldwijd vastgesteld op € 300,00 en voor herhalers en kinderen van 16 en 17 jaar is het tarief € 150,00.

Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee met een betalende volwassene. 


Wat wil jij ontvangen?

Factsheet (Engels)