De website wordt op dit moment aangepast en geactualiseerd. Mis je iets of wil je meer informatie? Mail dan naar info@chantalverbindt.nl

Access bars™

'All of life comes to me with ease, joy & glory' oftewel: alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie'.

Dat is de basis van Access consciousness™, een zienswijze & methode ontwikkeld door Gary Douglas waar Access bars™ het belangrijkste instrument van is (zie ook www.accessconsciousness.nl).

Maar wat is het precies??

Kort en krachtig: het is een zachte drukpunt-behandeling van je hoofd waardoor je in een staat van diepe ontspanning komt en je in staat bent onbewust opgeslagen blokkades en patronen los te laten.

Na een sessie voel je je ontspannen, opgeruimd en licht en zijn de rondrennende gedachten in je hoofd stil. Wat jij precies gaat ervaren? Dat is vooraf niet te voorspellen... en dat hoeft ook niet. Ik vertrouw erop dat er precies gebeurt wat jij op dit moment in je leven nodig hebt. 

Hoe verloopt een sessie? 

Vooraf leg ik je uit wat we gaan doen en dan neem je gekleed maar zonder schoenen plaats op de behandeltafel. Indien gewenst krijg je een deken over en dan mag je heerlijk ontspannen.

Praten is niet verplicht, maar mag wel: de energie doet zijn werk. Muziek is er echter niet, ook geen geurolie of wierook. Reden is dat deze associaties kunnen oproepen en van invloed zijn op je hersengolven. Je zou dan niet alles uit je sessie halen wat mogelijk is.

De behandeling bestaat uit het zacht aanraken en vasthouden van drukpunten op je hoofd. Na afloop is er tijd en ruimte voor een kop thee en wat lekkers om weer bij jezelf te komen.

Tarief &  betaalwijze 

De tarieven zijn inclusief btw en thee/water/zoete snacks. Betaling kan door middel van een tikkie; een overboeking per bank voorafgaand aan de behandeling is ook mogelijk. Wil je liever contant betalen dan graag gepast meebrengen. Pinautomaat of wisselgeld zijn niet aanwezig. 

  • Volwassenen betalen € 70,00 voor een sessie van 90 minuten.
  • Kinderen tot en met 15 jaar betalen € 35,00 voor een sessie van 45 minuten.