Acces bars™ behandelingen

Op dit moment is het niet mogelijk om behandelingen te plannen. De praktijkruimte is tot en met augustus in gebruik als kantoor/thuiswerkplek. Misschien komt er een externe ruimte, maar dat is op dit moment nog niet duidelijk. Mail gerust voor actuele informatie! 


Access bars™

Voor wie er nog nooit van heeft gehoord: dit is echt de fijnste, makkelijkste manier die ik ken om rust te creëren in je hoofd. Zonder verplichte praatsessies of diep graven naar oud zeer: heerlijk ontspannen! Er ontstaat letterlijk ruimte en het kunnen loslaten van piekergedachten is ook heel fijn. Alles wordt in perspectief geplaatst en je voelt je veel meer in het hier en nu! Althans, zo heb ik het zelf ervaren en hoor het ook terug van mensen die een behandeling hebben gekregen.

Wat kan ik verwachten?

Het minste wat je kunt verwachten is 60 tot 90 minuten heerlijke ontspanning, alsof je een hoofdmassage hebt ondergaan.

En het beste? Wat dacht je van:

 • nieuwe stappen durven zetten
 • oplossen van oude overtuigingen of patronen
 • mensen of situaties die niet goed voor je zijn met gemak kunnen loslaten
 • opschonen van oude pijn uit je familielijn
 • defragmentatie van je interne harde schijf
 • inspiratie
 • veranderingen, toevalligheden, gevoel van 'in flow zijn
 • Jezelf begrijpen
 • stoppen met oordelen 
 • herstel van lichamelijke klachten 
 • ervaren dat het leven makkelijker wordt

Daarnaast krijgt je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een vliegende start. Kortom, je hele systeem heeft er baat bij.

Een van de verrassende resultaten die het mij persoonlijk heeft gebracht is dat ik mijn nachtblindheid kwijt ben sinds mijn eerste Access Bars™ cursus. (*daarbij krijg en geef je twee volledige behandelingen). Dit lijkt misschien iets kleins maar het heeft me zoveel vrijheid gegeven! Wel 's avonds de deur uit en kunnen autorijden. Heel fijn!

Hoe ziet een sessie eruit?

De praktijkruimte is ruim en licht, en bevindt zich op de tweede verdieping. Je moet dus wel kunnen traplopen.

Bij binnenkomst is er de gelegenheid om vragen te stellen. Dan gaan de schoenen uit en neem je plaats op de behandeltafel. Je kleding blijft gewoon aan dus zorg dat je iets makkelijks aantrekt; het is prettig om warme sokken of sloffen mee te nemen want je ligt best een tijdje stil. Natuurlijk zijn er warme dekentjes om je toe te dekken! En dan mag je heerlijk ontspannen (in slaap vallen is niet erg). 

Tijdens de sessie wordt je hoofd zachtjes aangeraakt op verschillende drukpunten en sommige posities worden langere tijd vastgehouden. 

Wat ga ik ervaren?

Dat kan ik je niet voorspellen! Het is per persoon verschillend. Soms pure ontspanning, maar ook tranen of herinneringen die ineens bovenkomen. Er zijn mensen die beelden zien uit een vorig leven, anderen ervaren juist fysieke sensaties als warmte, kou, zwaarte of lichtheid.  Altijd is er na afloop thee of water met wat lekkers en kun je even tot jezelf komen voor je met een opgeruimd hoofd de praktijkruimte verlaat.

De veranderingen (die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn) zijn het sterkst waar te nemen na 3 á 4 weken.

Hoe lang duurt een behandeling? 


Dat verschilt per persoon maar meestal duurt de behandeling voor een volwassene 60 tot 90 minuten. Een behandeling voor jonge kinderen (tot 12 jaar) gaat veel sneller en duurt vaak maar 20 tot 30 minuten. Bij oudere kinderen duurt een behandeling gemiddeld 45 minuten.  

 

Lichaamswijsheid

Kinderen en Bars

Access Bars™ behandelingen zijn heel geschikt voor kinderen! Laagdrempelig, kort en tijdens de sessie mag gepraat worden over van alles en nog wat (maar het hoeft niet!). Het is geen therapeutische sessie maar een luchtige manier van werken waarbij ook veel wordt gelachen.

De energie doet zijn werk wel, ook zonder zware gesprekken.  Zelfs een spelletje op de telefoon tijdens een sessie kan, ouders blijven er gewoon bij.  

Wat kinderen zoal hebben ervaren:

 • RUST in mijn hoofd
 • ik ben oké bent zoals ik bent
 • minder bang om fouten te maken
 • ik voel me sterker en heb meer zelfvertrouwen
 • alsof er wind door mijn hoofd waait en alle gedachten meeneemt 
 • zin om iets nieuws te leren 
 • een blij gevoel  

Ouder & kind-bars behandeling 

Wil jij samen met je kind langskomen en allebei een heerlijke, ontspannende Access bars behandeling ontvangen? Ook dat is mogelijk! Er is ruimte genoeg om te spelen, een boek te lezen of je brengt een schermpje mee. Hou rekening met een sessie van in totaal 2 uur.

 

brain waves

Meer lezen over Access Bars™ en Access Consciousness™?

Wat is Access Consciousness™? Het bestaat uit een verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.  Het doel is de wereld veranderen door mensen bewuster te maken van hun eigen potentie en mogelijkheden. Het stellen van vragen wordt gebruikt als kracht om te creëren in samenwerking met het universum en je wordt aangemoedigd je oordelen los te laten. 

De tarieven voor sessies zijn vrij en zijn per behandelaar verschillend; voor de cursus Access Bars™ zijn de tarieven wereldwijd vastgesteld op € 300,00 en voor herhalers en kinderen van 16 en 17 jaar is het tarief € 150,00.

Kinderen tot en met 15 jaar doen gratis mee met een betalende volwassene. 


Zelf leren: Access bars cursus in 1 dag 

Als je deze techniek voor jezelf, je gezin of je praktijk wilt leren toepassen kun je een cursus (class) volgen. Iedereen kan het leren. Je hoeft geen ervaring te hebben met energetisch werk en je hoeft niet heel intuïtief of hooggevoelig te zijn. Het is een hele praktische dag die een verrijking is voor jou als persoon. In een relaxte sfeer nieuwe vaardigheden leren en ervaren en na afloop met een fris, opgeruimd hoofd & nieuwe energie weer naar huis! 

Wanneer? 

De cursus van zaterdag 2 mei 2020 is ivm Corona-maatregelen verplaatst. In overleg met de cursisten die zich al hadden opgegeven hebben we een nieuwe datum gepland: dit is zondag 30 augustus geworden! Opgave is nog mogelijk. Wil je sparren, heb je vragen, wil je meedoen of ben je gewoon nieuwsgierig? Mail mij dan gerust!

Hoe ziet een cursusdag eruit?

De dag is van 10.00 tot 17.30 uur en is inclusief lunch. Deze bestaat uit salade, sapjes, fruit & soep: brood mag je zelf meenemen. Gedurende de dag word je royaal voorzien van zoete en zoute snacks, thee en water. 

Je krijgt theorie en informatie en we bekijken samen een instructiefilm. Maar het grootste deel van de dag bestaat uit oefenen en zelf ervaren! Je gaat twee behandelingen ontvangen en geven. Er is ruimte voor vragen, het uitwisselen van ervaringen en het clearen van beperkende overtuigingen. Je krijgt tools om dit zelf te doen. Verder ontvang je een reader, een headchart (geplastificeerde handout met de handposities en drukpunten), een certificaat na afloop en registratie bij Access Consciousness als practitioner. 

Na deze dag mag je privé of in je praktijk Access bars -behandelingen geven en deelnemen aan oefenavonden met andere practitioners. 


Factsheet (Engels)