Access bars

Voor iedereen die op zoek is naar rust in z'n hoofd is Access bars een aanrader. In onze maatschappij waarin elke dag enorm veel prikkels op je afkomen, de druk hoog is en je feitelijk altijd 'aan' staat is ontspanning de sleutel om in balans te blijven.

Wat is er nou fijner dan een uur lang je ogen te sluiten em heerlijk onder een dekentje te liggen.... terwijl iemand anders door middel van zachte aanraking op je hoofd kan zorgen voor een frisse wind door je gedachten? 

Voor jong en oud - ontspanning gegarandeerd! En dat is nog lang niet alles.

Wat je ervaart tijdens een behandeling is voor iedereen verschillend. Doordat er op energetisch niveau veel gebeurt worden oude patronen aangepakt en blokkades opgeruimd. Sommigen vallen in slaap, anderen krijgen spontaan nieuwe inzichten en soms vloeit er ook een traantje.

Ervaringen 

Zelf ben ik vooral blij dat mijn migraine en nachtblindheid grotendeels verdwenen zijn. Van anderen hoor ik ook goede verhalen over beter kunnen slapen, ontspannen aan een toetsweek beginnen, je niet meer druk maken over wat anderen van je vinden, meer balans en veerkracht, groter zelfvertrouwen, vertrouwen in de toekomst, acceptatie van de dingen zoals ze zijn en niet zoals je vind dat het zou moeten zijn. Meegaan in de flow en oké zijn met jezelf en je lijf, vermindering van faalangst en stress. 

 

Praktisch

Behandelingen vinden altijd gekleed plaats, de schoenen gaan wel uit. Je word lekker ingestopt onder één of meerdere dekens, en na afloop is er tijd voor thee en wat lekkers.

Tarieven 

  • Kinderen:             € 45,00 
  • Volwassenen:     € 65,00  

 

Behandelingen buiten - Chantal verbindt

Behandelingen 'outdoor'. In herfst en winter is deze ruimte natuurlijk afgesloten en verwarmd!

Access bars drukpunten

De verschillende drukpunten die aangeraakt worden.

what it does - access bars