Agenda

Nieuwe workshops en cursussen zijn onderweg! Misschien weet je dat ik in 2019 een jaartraject had ontwikkeld van verschillende themadagen op het gebied van intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Doordat ik zelf met een studie ben gestart zijn deze plannen geparkeerd... maar achter de schermen is er volop beweging!

En in 2021 worden er verschillende nieuwe themadagen gepland maar ook 'kleine' workshops en de mogelijkheid voor individuele trajecten.

Stay tuned.... Binnenkort meer hierover!

 

Jaartraject

Anders kijken - Cursus persoonlijke spiritualiteit

De cursus  'Anders kijken' worden op dit moment verder ontwikkeld en zal gaan over het leren luisteren naar je innerlijke stem, oftewel het integreren van praktische spiritualiteit in je dagelijks leven. 

Door middel van verschillende oefeningen ervaar je hoeveel signalen je onbewust oppikt en hoe grenzeloos jouw bewustzijn is. Neem je wel eens gevoelens of emoties waar van anderen? Kun je het merken wanneer ergens een zware energie hangt? Vallen bepaalde toevalligheden je steeds meer op? Dan kan het heel interessant zijn om je hier verder in te verdiepen! 

Praktisch:

  • start: najaar 2020/voorjaar 2021
  • in 5 blokken van 2,5 uur worden verschillende thema's en onderwerpen behandeld; afgestemd op de deelnemers maar wel met een duidelijke lijn en opbouw 
  • het programma en de inhoud vind je vanaf 1 oktober op de website
  • we werken in een veilige, huiselijke setting en om voldoende ruimte en aandacht voor iedereen te hebben is er ruimte voor maximaal 5 personen
  • ook individuele trajecten zijn mogelijk; je krijgt dan 5 x 5 kwartier privéles en begeleiding in jouw proces
  • inclusief: een korte reading voor elke deelnemer; gebruik van materialen, gezonde lekkernijen, thee en water. 

(*let op: dit is nadrukkelijk geen therapeutische setting maar een traject voor bewustwording en spirituele groei)

Meer weten? Mail naar info@chantalverbindt.nl


Workshop schrijfmeditatie 

Binnenkort meer!