Fluisteringen

Gepubliceerd op 20 november 2019 om 10:23

Een verhaaltje over synchroniciteit en duwtjes in de goede richting... begin 2018 was ik voor een workshop bij Mariette Eikelboom. Zij schreef dit briefje voor mij en ik heb hem al die tijd bewaard. 

Dit weekend hoorde ik dat mijn 'Kindfluisteringen' zo waardevol waren geweest tijdens de zwangerschap maar ook in de eerste maanden met een nieuwe baby. Super fijn om te horen! En deze benaming bleef daarna in mijn hoofd zitten. Zo zacht en vriendelijk. Voelen, aandachtig luisteren, zachtjes uitnodigen om naar voren te komen. Soms in beeld, soms in woorden. Fluisteren, in rust, zacht en veilig.

Gisteravond besloot ik dus om het luisteren naar baby's en kinderen weer op te pakken. Mijn eigen struggle met een premature & dysmature huilbaby was de reden dat ik ooit aan de Luisterkindopleiding begonnen ben, daarna ben ik mijn eigen weg gegaan en heb me verder ontwikkeld.

En net nu ik aan de website zit te sleutelen om veranderingen door te voeren belt een oud-collega met de vraag of ik naar haar baby wil luisteren.. want hij huilt zo veel en ze hebben alles al geprobeerd en onderzocht. En natuurlijk wil ik naar hun kindje luisteren.

Zo is het cirkeltje weer rond... en vanmiddag heb ik een nieuwe afspraak staan bij Mariëtte!
Al maanden geleden gepland. Toen dacht ik ineens weer aan haar briefje.

#synchroniciteit #flow #decirkelisrond #chantalverbindt #dankbaar #kindfluisteringen #zachtjesluisteren


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.