Foto

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 11:23

Deze foto is me dierbaar, omdat het een van de weinige keren was dat ik ontspannen voor een lens stond en we het gewoon ontzettend gezellig hadden.
Geen geposeer in een studio maar lekker aan de wandel, met af en toe een fotomoment. Zonder na te denken over het resultaat en wat er allemaal beter zou kunnen (minder kilo's, ander haar, misschien ken je het wel 😉). En dat schept net het juiste sfeertje waarin je tot je recht komt: relaxt jezelf zijn. Weten en voelen dat je precies goed bent zoals je bent. En dat gevoel gun ik iedereen!

Ook al slaat de twijfel soms toe, zelfacceptatie is wat mij betreft de sleutel. En dan niet de holle frase maar echte, diep gevoelde acceptatie van wie je bent... met alle lichte en schaduwkanten die bij jou horen. Je bent namelijk al heel en compleet 💗 ook al kun je het zelf niet altijd zien..

* En soms kan het heel fijn en verhelderend zijn om een coach, hulpverlener, haptonoom of wie dan ook waar jij je prettig bij voelt in te schakelen! Onthou dat niemand anders de heilige graal bezit over wat goed is voor jou. Blijf kritisch en vooral: blijf voelen wat bij je past 🙏

#chantalverbindt #zelfzorg #acceptatie #compleet #dankbaar #ontspannen #heelzijn

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.