Veranderingen!

Gepubliceerd op 5 september 2019 om 00:00

➡️ Veranderingen - over het Jaartraject en andere zaken

De startdatum van het Jaartraject op 19 oktober lijkt nog heel ver weg maar juist daarom is het goed om nu alvast te berichten.

Zoals je misschien weet ben ik gestart met de duale opleiding HBO V en een baan voor 24 uur als wijkverpleegster in opleiding. Ik verwachtte pas in februari of september 2020 een werkplek als zij-instromer te vinden maar het is toch gelukt! Goed nieuws, maar helaas niet voor het Jaartraject met de 10 themadagen.

Het is al duidelijk dat de studie (en vooral het balans houden) veel tijd en energie gaan vragen, en daardoor ontbreekt het me aan tijd om de verschillende themadagen te organiseren en voor te bereiden. Ik kies er daarom voor om het Jaartraject niet te laten doorgaan. Heel erg jammer want ik had er super veel zin in, net als de deelneemsters die zich al hebben aangemeld. Maar liever helemaal stoppen dan het maar half doen.

➡️ Intuïtief schrijven
De verdiepingsdag intuïtief schrijven in Wedde op 21 september zal dus de laatste themadag zijn die ik organiseer! Het wordt een heel speciale dag op een fijne huiselijke locatie waarin we met 4 tot 8 vrouwen de diepte in gaan. Intuïtief schrijven om in contact te komen met je onderbewuste, de bron, overleden dierbaren, gidsen of engelen… we gaan veel oefenen, er komen meditaties en visualisaties en er is voldoende persoonlijke aandacht. Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!

➡️ Wat er gaat
Ook de Access Bars behandelingen en de Zielsafstemmingen stoppen! Ik zie geen mogelijkheid voldoende tijd vrij te maken, in ieder geval tot 1 januari. Dan ga ik opnieuw te bekijken of het past.

➡️ Wat er blijft
Wat wel blijft zijn de Zielsverhalen om je hoogste potentieel te leren kennen. Hiermee ben ik in augustus begonnen, en de verhalen van de Zomeraktie worden in de loop van deze week afgerond. Een nieuwe en lichtere manier van werken, zonder vragen vooraf en gericht op mogelijkheden en ontdekkingen in plaats van hobbels en obstakels. Heel fijn om te schrijven en zonder tijdsdruk. (Er komt ook een herfst-editie!)

~Alles stroomt altijd ~

Het is tijd!

Lieve groet,
Chantal


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.