• Informatie aanvragen kan via info@chantalverbindt.nl.
  • Aan de website wordt gewerkt!
  • Chantal verbindt is ook te vinden op Instagram en Facebook

Luisterkind

De informatie over de luisterkind-methode wordt op dit moment geactualiseerd. Heb je vragen? Mail gerust! De contactgegevens staan onderaan de pagina. 


Luisterkind voor jezelf 

Binnenkort meer! 

 

 

Verschillende mogelijkheden & tarieven

Naast de reguliere luisterkindafstemmingen voor kinderen en volwassenen is het mogelijk om bij bijzondere fases in je leven een afstemming aan te vragen. 

Na het volgen van de  luisterkindopleiding wilde ik alle specialisaties leren en heb onderstaande verdiepingsmodules gevolgd, om meer te weten over deze specifieke onderwerpen:

Kinderwensafstemming: vraagstukken rondom de spirituele kant van kinderwens & adoptie

Geboortebegeleiding: een traject van 5 afstemmingen: 4 korte afstemmingen voor je ongeboren baby tijdens de zwangerschap en één reguliere luisterkindafstemming na de geboorte. 

Geboorteverwerkingsafstemming: specifiek gericht op de verwerking van een geboortetrauma; voor kinderen maar ook voor volwassenen. 

Familieverbond: afstemmingen gericht op de vraag: waarom zijn jullie als gezin of partners bij elkaar? Welke lessen hebben jullie elkaar te leren?

Levensbrugafstemming: voor situaties rondom ziekte en dood. Bijvoorbeeld wanneer een naaste niet aanspreekbaar is door ziekte of stervende is. Ook wanneer iemand niet meer in leven is, of na een abortus of miskraam. 

Praktisch 

  • Het tarief is € 65,00 ongeacht leeftijd, onderwerp of vraagstelling
  • Geboortebegeleiding kent een apart tarief: voor 4 korte afstemmingen is de bijdrage € 130,00 (in twee termijnen van € 65,00 te voldoen)
  • Na ontvangst van je aanvraag, gegevens en de betaling ontvang je binnen twee weken jouw afstemming 
  • Wanneer je een factuur wilt ontvang ik ook graag je adresgegevens 

Informatie 

Hieronder vind je de meest recente informatie die je kunt downloaden wanneer je overweegt een Luisterkindafstemming aan te vragen.  Er staat precies in wat er nodig is voor een aanvraag en wat je wel en niet kunt verwachten. 

 

Bijlage LKA Kinderen April 2021
Word – 1.1 MB 12 downloads
Bijlage LKA Volwassenen April 2021
Word – 1.1 MB 6 downloads

Mijn kennismaking met de luisterkindmethode

Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje maakte ik voor het eerst kennis met Luisterkind, in de vorm van geboortebegeleiding. Natuurlijk heb ik eerst een afstemming op mijzelf laten maken, en daarna durfde ik luisterkindwerker Geeske van Viegen het vertrouwen te geven naar mijn ongeboren kindje te luisteren. 

Het was in één woord geweldig! De manier van contact maken, weten wat er in zijn hoofdje omging en waar hij behoefte aan had. Dat wilde ik ook leren! Zeker na de traumatisch verlopen bevalling van mijn dochter en de herstelperiode daarna (lees: spoedkeizersnede vanwege pe/pre-eclampsie en Hellp-syndroom en een premature/dysmature huilbaby die nog jaren last had van overprikkeling en paniekaanvallen). 

Zo gezegd, zo gedaan en ik heb de opleiding in 2015/2016 succesvol afgerond.

Herkenning en ontmoeting 

Tijdens het traject kreeg ik voor het eerst praktische handvatten, steun en inzicht in mijn eigen intuïtieve waarnemingen. Mijn zelfvertrouwen en spirituele ontwikkeling kregen een enorme boost. Plus een grote bonus: het ontmoeten van gelijkgestemden, nieuwe vriendschappen met vrouwen die zich net als ik altijd een vreemde eend in de bijt hadden gevoeld en kunnen vergelijken en spiegelen van elkaars waarnemingen. Puur, respectvol en open. 

Het vervolg

Na de opleiding wilde ik alles weten wat er te weten was en heb de vijf verdiepingsmodules gevolgd. In de afgelopen vijf jaar heb ik vele honderden Luisterkindafstemmingen mogen schrijven en nog steeds kan ik me verwonderen over de enorme impact die één enkele afstemming kan hebben. Want het maakt niet uit hoe oud je bent of welk thema er speelt.

Of het nu gaat om vorige levens, een vraag omtrent opleiding en beroepskeuze of over onrust in het gezin. Luisterkind kan de antwoorden geven die diep in jou verborgen zitten en waar je zelf niet bij kunt.

 

Luisterkindwerker worden? 

Als je zelf luisterkindwerker wilt worden kun je in deze brochure alles lezen over de opleiding.