De website wordt op dit moment aangepast. Mis je iets of wil je meer informatie? Mail dan naar info@chantalverbindt.nl 🧡

De Luisterkindmethode

Mijn persoonlijke geschiedenis met de Luisterkindmethode

De informatie over de Luisterkind-methode wordt op dit moment geactualiseerd en is naar verwachting per 1 februari weer online.

Heb je vragen? Mail gerust! De contactgegevens staan onderaan de pagina. 

 

 

Praktijkruimte Chantal verbindt

aan het werk in de praktijk 

Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje maakte ik voor het eerst kennis met de Luisterkind-methode, in de vorm van Geboortebegeleiding tijdens de zwangerschap. Wat geweldig, dat wilde ik ook leren! Zo gezegd, zo gedaan en ik ben in 2015 begonnen met de opleiding. Hier kreeg ik voor het eerst praktische handvatten en inzichten in mijn eigen waarnemingen. 

Als Reiki-master had ik al vaker gemerkt dat ik blokkades en pijnpunten van cliënten in mijn eigen lichaam kon waarnemen; dat daar ook beelden en gevoelens bij kwamen tijdens behandelingen nam ik voor lief. Echter, dit bleek niet met Reiki te maken te hebben (*hoewel ik ervan overtuigd ben dat het mijn ontwikkeling heeft versneld!) maar met mijn eigen sensitiviteit en intuïtie. Ook wel helder weten en helder voelen genoemd.

Na de opleiding tot Luisterkindwerker wilde ik alles weten wat er te weten was en heb de vijf verdiepingsmodules gevolgd. In de afgelopen vijf jaar heb ik vele honderden Luisterkindafstemmingen mogen schrijven en nog steeds kan ik me verwonderen over de enorme impact die één enkele afstemming kan hebben.

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of welk thema er speelt waar je verduidelijking en antwoorden bij zoekt. Of het nu gaat om vorige levens, een vraag omtrent opleiding en beroepskeuze of over onrust in het gezin. 

Ik luister met mijn volle aandacht naar jouw verhaal en stel de vragen aan je onderbewuste waar je bewuste zelf geen antwoord op heeft. Soms moet je gewoon een laagje dieper gaan. Wanneer je bereid bent anders te kijken kan er een wereld voor je opengaan.

 

Kinderen 

Kind

Volwassenen

Volwassene

Kinderwens

Kinderwens

Geboorte-begeleiding 

Geboorte-begeleiding

Geboorte-verwerking

Geboorte-verwerking

Familie-verbond

Familieverbond

Levensbrug

Levensbrug

 

 

Belangrijk: een Luisterkind- afstemming kan je leven veranderen maar is niet bedoeld als vervanging van therapie of behandeling door een arts of specialist.