Luisterkind

Goed luisteren is een kunst. Echt met je volle aandacht bij de ander zijn, zonder oordeel; aanwezig zijn en een veilige ruimte scheppen waarin de ander het vertrouwen voelt om zich te uiten. Niet alleen horen wat er gezegd wordt maar ook wat er dieper verborgen is en niet uitgesproken wordt. Voelen, weten, afstemmen. En waar nodig vertalen. 

Dat is wat ik doe als holistisch coach en als luisterkindwerker, de rode draad door al mijn werkzaamheden. Zorgen voor een veilige basis waarin je je welkom voelt om jezelf te zijn en te laten zien. Al zolang ik me kan herinneren vertellen mensen me wat er in ze omgaat en komen dieren op me af om even gezien te worden, en gekoesterd. Dat is wat ik met Chantal verbindt wil betekenen: een plek waar je terecht kunt om te ZIJN. 

Binnen mijn praktijk is Luisterkind één van de manieren waarop ik naar je te luister, vertaal, voel en teruggeef wat er in je diepste zelf leeft. Om bewust te maken, inzicht te geven, te erkennen en te helen. 

 

Over de methode

De Luisterkindmethode is ontwikkeld door Diana Hendriks. Als je meer wilt lezen over de achtergrond van deze methode verwijs ik je door naar www.luisterkind.eu  

Luisterkind Familieverbond - Chantal verbindt

Luisterkind is ook voor volwassenen, gezinnen en relaties in te zetten. Familieverbond gaat over de dynamiek in systemen. Welke plek neem je in ten opzichte van elkaar en wat hebben jullie elkaar te leren?   

Een Luisterkind-afstemming is aan te vragen voor (pleeg) kinderen die bij je wonen, dus wanneer jij als ouder, verzorger of voogd met hen onder één dak woont. Ouder dan 10 jaar? Dan moet je kind wel toestemming geven voor de afstemming. 

 

Tijdens de zwangerschap als geboortebegeleidingmaar ook bij geboorteverwerking is Luisterkind in te zetten. Ook vraagstukken op het gebied van een kinderwens kun je voorleggen.  

De levensbrug-afstemming. Biedt troost bij rouw, (aanstaand) verlies, ziekte en overlijden.

Deze afstemming is ook in te zetten wanneer er sprake is van dementie, Alzheimer of een beperking waardoor communicatie moeilijk is.  

Luisterkind voor bedrijven - Chantal verbindt g

Vanaf 27-02-2024 biedt Chantal verbindt ook de

Bedrijfsafstemming waarin wordt afgestemd op de energie van een onderneming om te kijken wat er nodig is (denk hierbij aan aanbod, diensten, betere balans, groeimogelijkheden, obstakels etc).  


Als je overweegt een Luisterkind afstemming aan te vragen kun je via de button hiernaast contact met mij opnemen. Ik stuur je dan per email meer info (het begeleidend schrijven) en na het lezen daarvan beslis je of je een aanvraag wilt indienen.

Ook kun je vrijblijvend telefonisch contact met mij opnemen via een terugbelverzoek; vul het formulier hiernaast in en ik bel je zsm! 

Chantal verbindt
Luisterkind - Chantal verbindt

Ik wil graag teruggebeld worden:

Tarieven

Alle (Luisterkind)afstemmingen kennen hetzelfde tarief, namelijk € 75,00

De enige uitzondering is geboortebegeleiding; deze bestaat uit meerdere afstemmingen en kost € 145,00. Dit bedrag is desgewenst in twee termijnen te voldoen.