Even voorstellen?

Ik ben Chantal, 43 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Twente. Zelf ben ik geboren en getogen in Enschede maar de familie van beide ouders komt van elders (Noord-Nederland, Duitsland, Indonesië). Een combinatie van nuchterheid, daadkracht, rust en spiritualiteit. Deze kanten hoeven elkaar niet te bijten maar vullen elkaar aan. Sterker nog, ik geloof dat je een completer mens wordt door je spirituele kant in je dagelijkse leven te integreren. Naast mijn praktijk heb ik ruime werkervaring als sociaal werker, coach en klantmanager. 


Praktijk Chantal verbindt

Ik begon mijn praktijk nadat ik tot Reiki master was ingewijd, vol verwondering en enthousiasme over wat ik had geleerd en wat er allemaal nog meer mogelijk bleek te zijn. De eerste jaren richtte ik me puur op het geven van energetische behandelingen en cursussen, naast mijn reguliere werk en bezigheden.

Tegenwoordig ligt de focus op het integreren van spiritualiteit in het dagelijks leven. Als holistisch coach maar vooral als ervaringsdeskundige op het gebied van trauma en verlies weet ik hoe het is om te overleven in plaats van leven. Ik bied geen lange behandeltrajecten aan maar individuele sessies en workshops die je inzichten en handvatten bieden om zelf mee verder te gaan. Als steuntje in de rug, sparring partner of spiegel.  

Achtergrond en opleidingen 

Uit nieuwsgierigheid naar wat er nog meer mogelijk is heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd 'buiten het reguliere'. Ik hou niet van netwerkbijeenkomsten maar inmiddels heb ik op deze manier veel leuke, bijzondere en inspirerende mensen ontmoet! 

  • Reiki master
  • Shambhala Multidimensional Healing master 
  • Luisterkindwerker (met alle specialisaties: geboortebegeleiding, kinderwens, familieverbond, geboorteverwerking en levensbrug) 
  • NLP practitioner 
  • Aquarius Angels healing
  • Akasha coach
  • Access bars practitioner & facilitator 
  • Cursus Jongerennumerologie

Holistische coaching is aanvullend en geeft vaak bijzonder mooie resultaten maar: medische of psychosociale hulp kun je niet vervangen door een energetische behandeling. Raadpleeg bij klachten dus altijd je (huis)arts of specialist.