Pakketje inzicht

Het idee voor het pakketje inzicht (ook wel het 'Spiegel van Neregeb-pakket')  is ontstaan uit een samenwerking met Nine en Sebastiaan van de online boekenshop AnderWereld. Nadat ik bij hen een Mystery box had besteld vol leuke goodies met het thema 'Harry Potter & Fantastic Beasts' was het idee geboren om voor de volgende box een item aan te bieden passend bij de Harry Potter-wereld. 

Zoals je misschien weet laat de Spiegel van Neregeb geen spiegelbeeld zien maar toont je je ware verlangens. Een kijkje in je ziel! En dat is wat een soulreading ook doet.

Wat is het?
Het pakketje inzicht bestaat uit een handgeschreven soulreading van 2 pagina's, op mooi papier. Deze schrijf ik aan de hand van je naam, geboortedatum en/of foto.
Bij de brief zoek ik vervolgens een passende edelsteen voor je uit die ondersteunend werkt. Voor de Mystery boxen heb ik gekozen voor een sample van één van deze vijf: carneool, rozenkwarts, maansteen, onyx en sneeuwkwarts, te zien op de foto. Bij reguliere aanvragen kies ik een steen uit mijn uitgebreide verzameling.

Bij elk pakketje zit een beschrijving van de gekozen steensoort en de eigenschappen.
Verder kies ik enkele affirmatie- of inspiratiekaarten voor je en deze worden puur op gevoel uitgezocht. Daarbij vertrouw ik erop dat de boodschap voor jou bedoeld is.


Dit alles gaat samen in een mooie kraft-envelop en wordt per post aan je verstuurd!

Jouw bijdrage voor dit alles is € 27,50 incl, BTW en verzendkosten. 

de Spiegel van Neregeb

 de Spiegel van Neregeb (uit Harry Potter)