Soulreading 

Een soulreading houdt in dat er op afstand contact wordt gemaakt met je ziel/innerlijk weten/je kern. Doordat er zonder woorden wordt gecommuniceerd krijg je pure en concrete antwoorden op je vragen. Ook vind er healing, een stukje regressie en opschonen van oud zeer plaats. Verder krijg je inzicht in onbewuste patronen en je hoogste potentieel, zodat je gericht stappen kunt gaan zetten. 

Het verslag van de soulreading krijg je in een document per email toegestuurd, en als je na afloop nog vragen hebt kun je deze stellen. 

Vooraf hebben we per email of skype contact en kun je aangeven welke thema's er spelen. Je hoeft dus niet langs te komen; de voordelen zijn dat je geen reistijd en reiskosten hebt. 

Wat staat er in een soulreading?

Altijd een beschrijving van je persoonlijkheid, je talenten maar ook je leerpunten en valkuilen. Informatie die uit je diepste innerlijk komt en waar je bewuste zelf vaak geen weet van heeft. Persoonlijke vraagstukken met betrekking tot zingeving en levensdoelen kunnen aan de orde komen. Ook wanneer je dreigt vast te lopen in je werk of relatie kan een soulreading heel verhelderend werken. En in situaties waarbij je op een kruispunt staat en niet weet welke afslag je zult nemen kan het helpen om af te laten stemmen op je diepste innerlijk. Want wat weet jij al? Welke kennis ligt er in je verborgen?