Workshops en trainingen 


Onderstaande workshops zijn individueel of in groepen te volgen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden! 

 

Workshop intuïtief schrijven - deel 1

De basis: kennismaken met intuïtief schrijven voor jezelf.

Een ochtend (9.45 - 12.00) of avond (19.00 - 21.15) leren luisteren naar je innerlijke stem, door middel van schrijfoefeningen, visualisatie/meditatie en meer in een klein groepje gelijkgestemden.

Je ontvangt een korte zielsafstemming (reading), een schrijfboek en kunt vrij gebruik maken van de aanwezige materialen. Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd. 

Deze basisworkshop is ook zonder ervaring met intuïtief schrijven te volgen.

Workshop intuïtief schrijven - deel 2 

De verdieping: een ochtend (9.45 - 12.00) of avond (19.00 - 21.15) waarin we oefenen met verschillende technieken en materialen, en verder de diepte ingaan.

We zoomen in op verschillende thema's en onderwerpen die leven in de groep, samen bepalen we wat er aan bod komt. Natuurlijk is er ruimte voor je persoonlijke verhaal en om ervaringen uit te wisselen. 

VerdiepingsDAG intuïtief schrijven: 

een compleet verzorgde workshopdag (10.00 - 16.00) die qua inhoud en thema wordt afgestemd op de groep die hem komt volgen. Deze dag kan ook op locatie worden gehouden en is inclusief:

Lunch, hapjes en drankjes | een schrijfboek | het gebruik van materialen | diverse persoonlijke kado's en verrassingen | heel veel inspiratie | gezelligheid | een veilige omgeving om te oefenen, waarbij je je verhaal kwijt kunt en elkaar kunt inspireren.