Workshops & cursussen

Coachingspraktijk Chantal verbindt heeft verschillende workshops op het gebied van intuïtieve & spirituele ontwikkeling in het aanbod. In de loop van 2019 komen er nog meer bij!  

Werken met inzichtkaarten - pilot

Vind je het werken met inzichtkaarten ook zo interessant en zou je meer willen weten over interpretatie, wijze van leggen en volgorde? En hoe bereid je je voor op een kaartlegging, hoe verzorg je je kaarten en mogen anderen aan jouw kaartendecks komen? 

Deze en andere vragen komen tijdens de workshop aan bod. Ik leer je werken met verschillende decks uit mijn uitgebreide collectie maar je eigen kaarten meenemen mag ook!

We werken in kleine groepjes van 2 tot 4 personen. 

Intuïtief schrijven  - pilot

In een kleine groep van 2 tot 6 personen leer ik je afstemmen op je innerlijk weten. Je krijgt manieren aangereikt waarmee je op intuïtieve wijze duidelijk en zuiver de antwoorden krijgt op vragen waar je mind niet uitkomt.

Een ochtend of avond helemaal voor jezelf, in een gezellige, huiselijke sfeer met lekkers, fijne schrijfmaterialen en veel inspiratie.  

Intuïtief schrijven - verdieping - pilot

Een vervolg op de workshop intuïtief schrijven. We gaan verschillende oefeningen doen en meer de diepte in. Voor wie de smaak te pakken heeft en wil oefenen met de materie in een klein groepje gelijkgestemden.

Er is plaats voor 2 tot 6 personen om iedereen voldoende ruimte en aandacht te kunnen bieden.