Ziellezing: info & uitleg 

Wat is het?

De readingen die Chantal verbindt aanbiedt gaan veel dieper dan het hier en nu. Er wordt contact gemaakt op zielsniveau en omdat jouw energie en bewustzijn tijd en ruimte ontstijgen kan deze specifieke vorm van reading ook een enorm spectrum omvatten. Daarom gebruiken we liever de term 'ziellezing'. 

Dat wat voor jou belangrijk is om te weten komt aan bod. We kunnen aan de hand van je vraagstelling vooraf de ziellezing in gaan maar je kunt er ook blanco in stappen, in het vertrouwen dat doorkomt wat nodig is.

Hierbij wordt altijd op afstand gewerkt; zelf blijf je lekker thuis in je eigen omgeving. Doordat we elkaar niet live zien tijdens de sessie weet je zeker dat er puur op jouw energie wordt afgestemd, zonder cold reading of beïnvloeding.

Wel is het mogelijk om een datum en tijd afspreken zodat je zelf kunt meevoelen en afstemmen op wat er in jouzelf gebeurt tijdens de sessie. Vaak vind er tegelijk een healing plaats en kun je waarnemen dat er op energetisch niveau veranderingen en verschuivingen plaatsvinden. 

Wat gebeurt er?

Wanneer je een ziellezing aanvraagt ontstaat er een verandering van energie en omstandigheden (dit proces begint zelfs al voordat de feitelijke afstemming heeft plaats gevonden!).

Er gaan spontaan kwartjes vallen. Blokkades en onbewuste patronen komen aan het licht en doordat ze eindelijk bewust worden gemaakt ontstaat de ruimte om veranderingen in te zetten.

Het bijzondere is ook dat je toevalligheden gaat opmerken en als vanzelf beginnen er nieuwe mogelijkheden te ontstaan. Na afloop ontvang je een schriftelijk verslag van de sessie (per email of per post) en je kunt eventuele vragen per email stellen. Een kort telefonisch of online consult na afloop is ook mogelijk. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

Hoe lang duurt het maken van een ziellezing?

Dat is heel verschillend, maar gemiddeld ben ik er twee uur intensief mee bezig. Soms zijn er meerdere momenten van afstemming nodig. Praktijk Chantal verbindt werkt daarom met een vast all in-tarief en niet met een uurtarief. 

Veiligheid en vertrouwen  

Het is belangrijk om je te realiseren wat er gebeurt op het moment dat je een aanvraag indient voor een zielsafstemming. Je geeft mij, een onbekende, toestemming om contact te maken met jouw onderbewuste, met je spirituele hulpteam, gidsen en engelen. Je stelt je open en dat kan heel spannend zijn. Weet dat ik integer en respectvol omga met alles wat zich aandient en op een positieve en liefdevolle manier jouw verhaal schrijf.

Toestemming 

Een aanvraag wordt alleen in behandeling genomen met toestemming van de aanvrager. Kinderen van 10 jaar en ouder moeten zelf toestemming geven. Wil je een reading specifiek voor je relatie of je gezin, dan moet ieder gezinslid daarmee accoord zijn. Een reading voor een overledene kan alleen door naaste familie worden aangevraagd. 

Privacy

Persoonsgegevens, email- en adresgegevens zijn alleen voor mij toegankelijk en deze bewaar ik afgeschermd op een laptop die alleen door mij wordt gebruikt. Ik gebruik geen archief of klantvolgsysteem. Adresgegevens worden alleen gebruikt om een factuur te kunnen versturen wanneer hierom gevraagd wordt. Wil je dat ik je gegevens verwijder dan kun je dit aangeven.  

Geschreven ziellezingen bewaar ik één jaar, daarna verwijder ik ze. Het spreekt voor zich dat de inhoud van jouw verhaal nooit met derden wordt gedeeld. 

Onderwerpen

Vrijwel alle ziellezingen voor volwassenen gaan over het leren kennen van je ware zelf en je rode draad in dit leven. Obstakels, talenten maar ook missie en levensdoel komen vaak aan bod, maar ook vragen rondom praktische problemen kun je stellen.

Voor baby’s en kinderen gaan readingen vaak over de aard van een kindje en over hun behoeften en wensen. De boodschappen voor hun ouders zijn praktisch en meestal geven kinderen heel duidelijk aan wat ze nodig hebben van hun omgeving. Over het algemeen zijn deze readingen minder complex dan voor volwassenen. 

Een bijzondere variant is geboortebegeleiding, waarbij je vier verschillende readingen voor je ongeboren baby ontvangt, vanaf de 28e week van je zwangerschap. 

Hoe vraag ik een ziellezing aan?

Vooraf hebben we per email contact waarbij je kunt aangeven welke vragen je hebt en waar ik op mag inzoomen. Ik noteer een aantal basisgegevens van je zoals je geboortenaam en datum, gezinssamenstelling en wat algemene informatie over je leefsituatie zodat ik gerichter kan werken.

Als we elkaar nog niet kennen ontvang ik ook graag een recente foto van jou alleen. En zodra ik je aanvraaggegevens plus de betaling heb ontvangen ga ik zo spoedig mogelijk aan de slag.

Wil je weten wanneer ik met jouw reading bezig ben dan kan ik je een datum en tijd doorgeven. Na afloop ervaren mensen vaak dat ze zich opgeruimder en lichter voelen en dat ze ineens weten welke kant ze op willen. Tevredener zijn met zichzelf en de keuzes die ze maken.  

Wat is het tarief?  

  • Dat is € 65,00 inclusief btw en de mogelijkheid om na afloop vragen stellen per email
  • Een combinatie van een ziellezing met daarna een online of telefonisch consult van 30 minuten kan ook, het tarief hiervoor is slechts € 75,00 (vanaf januari € 85,00)
  • Wil je een update op een eerdere ziellezing om te weten waar je nu staat? Dan kan! Vanaf 1 oktober 2020 geldt hiervoor een speciaal tarief, namelijk € 50,00
  • Geboortebegeleiding is een heel bijzonder onderdeel van de praktijk. Hierbij spreken we 4x een moment af voor een kennismaking met je ongeboren kind, hiervoor geldt het tarief van € 130,00 voor 4 afstemmingen van 30 minuten. 

Andere vragen? 

Heb je andere vragen of wil je meer weten? Mail gerust! 

info@chantalverbindt.nl

 

 

Contact opnemen? Stuur een berichtje, email of volg mij op social media: