Zielsafstemming 

Wat is het precies?

Een zielsafstemming of ziellezing is een energieuitwisseling op zielsniveau met een helende, transformerende en inzichtgevende werking.

Tijdens een ziellezing ontstaat verbinding en komen informatie, beelden en emoties aan het licht. Hierbij zijn we rechtstreeks in contact met het universele bewustzijn. 

Je krijgt zuivere, pure antwoorden op je vragen en dat voel je ook. Omdat je communiceert vanuit de kern van jouw wezen zijn ziellezingen helder, duidelijk en niet beïnvloed door ego of (onbewuste) overtuigingen.

De ziellezing gebeurt op afstand en ik schrijf alles wat zich aandient voor je uit. Dit document ontvang je per email. Ik probeer binnen twee weken na ontvangst van een aanvraag af te handelen, dit heb ik echter niet altijd in de hand; mocht het langer de tijd nodig hebben dan laat ik dat weten.

 

Gesprek

Omdat veel mensen aangaven een persoonlijk gesprek fijn te vinden is het vanaf nu ook mogelijk om een zielsafstemming te ontvangen tijdens een afspraak! Hierbij werk ik vooraf je verhaal uit en dit ontvang je dan in mijn praktijk. Je kunt aanvullende of verdiepende vragen stellen tijdens de sessie van ongeveer een uur.

 

In welke situatie kan een zielsafstemming helpen?

Zielsafstemmingen kun je voor verschillende situaties inzetten waar je helderheid over wilt, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Of het nu gaat om volwassenen, baby's of kinderen.

Vragen over je gezin of relatie. Van geboortebegeleiding tot kinderwens, tot vragen aan een overleden dierbare of de energetische begeleiding van een stervende (dit heb ik enkele keren mogen doen en is heel dankbaar en bijzonder). 

Maar ook praktische vragen op het gebied van loopbaan, studiekeuze, verandering van omgeving en verhuizing. Alles is energie en bewustzijn en in principe kan overal op afgestemd worden.

Soms komen er ook aanvragen voor huisdieren die niet lekker in hun vel zitten; ook dan is afstemming mogelijk! Ook dieren kunnen rouwen of trauma's hebben en in een zielsafstemming kunnen zij laten zien wat ze nodig hebben van hun baasje.  

 

Reacties

Mensen geven terug dat ze geraakt worden door mijn zielsafstemmingen en dat ze zich echt gezien en gehoord voelen. Dat ze verder kunnen met de antwoorden en nieuwe inzichten hebben gekregen. Enkele reacties :

  • Ik ben diep geraakt door je woorden, je hebt precies de kern geraakt. Tranen met tuiten maar wat een opluchting!

  • Nooit verwacht maar toch gebeurt: mijn dochter durfde voor het eerst uit logeren en heeft geen huilbui of paniekaanval gehad. We zijn super blij en dankbaar!

  • Ik ben er stil van. Hoe je mijn moeder beschrijft... dat is precies hoe zij was. En haar woorden komen echt binnen, ik ga er wat mee doen!

  • Zo fijn om bevestigd te hebben dat ik op het juiste pad zit

  • Dankjewel Chantal, heel blij met dit kadootje! Herkenbaar en treffend! Ik blijf doen wat ik al doe, goed luisteren en dan wordt het pad vast duidelijk! 

  • Wauw! Wat mooi en bijzonder weer. Heel fijn! Ook heel fijn om te lezen dat ze happy is en het fijn heeft bij ons. Heel erg bedankt!

Meer informatie?

Als je meer wilt weten kun je contact met mij opnemen via info@chantalverbindt.nl. Ook kun je via onderstaande knop een informatiebrief downloaden.

Nieuwe versie: 10 juli 2019

Ziellezingen Info Juli 2019
Word – 1.1 MB 5 downloads