De website wordt op dit moment aangepast. Mis je iets of wil je meer informatie? Mail dan naar info@chantalverbindt.nl 🧡

Zielsafstemming

Zielsafstemming

Een zielsafstemming is een reading & healing op afstand waarbij op meerdere lagen wordt gewerkt (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Na afloop ontvang je een schriftelijk verslag van de sessie en mijn waarnemingen. Wanneer je behoefte hebt aan een nagesprek plannen we dit binnen twee weken na je sessie, dit gaat telefonisch of via een online consult. Ook is het mogelijk om per email vragen te stellen als je liever schriftelijk contact hebt. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden.

Wat gebeurt er?

Wanneer je een zielsafstemming aanvraagt ontstaat er vaak al direct een verandering in de energie omdat je jezelf onbewust toestemming geeft vaste patronen los te laten. En dat geeft letterlijk lucht! Door de ruimte die ontstaat gaan er vaak spontaan kwartjes vallen in de vorm van inzichten, toevalligheden die je opvallen of blokkades die opgelost worden. Er komt beweging en daardoor kunnen situaties veranderen. Denk aan beter slapen, vermindering van fysieke klachten, plotselinge inzichten of veranderingen in relaties. 

Veiligheid en vertrouwen

Het is belangrijk om je te realiseren dat je bij een aanvraag mij, een onbekende, toestemming geeft om contact met je te maken op zielsniveau. Je stelt je kwetsbaar op en dat kan heel spannend zijn. Weet dat ik integer en respectvol omga met alles wat zich aandient en op een positieve en liefdevolle manier jouw verhaal schrijf. Er gebeurt niets tegen jouw wil. (Letterlijk, want wanneer iemand zich niet openstelt voor een afstemming kan deze ook niet plaatsvinden!)

Toestemming

Er dient altijd toestemming te worden gegeven voor een zielsafstemming, deze kun je dus alleen voor jezelf of voor je kind aanvragen. Wanneer je kind ouder dan 10 jaar is ga ik ervan uit dat je met hem of haar overlegt voor je de aanvraag indient. 

Privacy

Persoonsgegevens, email- en adresgegevens zijn alleen voor mij toegankelijk en deze bewaar ik afgeschermd op een laptop die alleen door mij wordt gebruikt. Ik gebruik geen archief of klantvolgsysteem. Adresgegevens worden alleen gebruikt om een factuur te kunnen versturen wanneer hierom gevraagd wordt. Wil je dat ik je gegevens verwijder dan kun je dit aangeven. Geschreven zielsafstemmingen bewaar ik één jaar, daarna verwijder ik ze. Het spreekt voor zich dat de inhoud van jouw verhaal nooit met derden wordt gedeeld.

Onderwerpen

In een zielsafstemming kan van alles aan bod komen! De meeste gaan over het vinden van de rode draad in je leven en het leren kennen van je diepste innerlijk. Obstakels, talenten maar ook missie en levensdoel komen vaak aan bod, maar ook vragen rondom praktische problemen kunnen gesteld worden. Wil je overleggen of jouw vraag in een zielsafstemming beantwoord kan worden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor wie?

  • Voor je (ongeboren) kind
  • Voor jezelf
  • Bij een kinderwens of in een adoptietraject
  • Begeleiding tijdens je zwangerschap
  • Geboorteverwerking bij een heftige of traumatische geboorte
  • Voor je gezin of relatie als systeem
  • Voor een overleden dierbare (alleen naaste familie), ook bij een miskraam of abortus
  • Wanneer iemand door ziekte of ongeval niet aanspreekbaar is (coma, verstandelijke beperking, dementie) of wanneer iemand stervende is

Hoe vraag ik een zielsafstemming aan?

Vooraf hebben we telefonisch of per email contact waarbij je kunt aangeven welke vragen en/of klachten je hebt en waar ik op mag inzoomen. Ik noteer een aantal basisgegevens zoals je geboortenaam en datum en wat algemene informatie over je leefsituatie zodat ik gerichter kan werken. Dan plannen we in overleg een datum en tijd voor jouw sessie.

Goed om te weten: zielsafstemmingen dienen vooraf betaald te worden zodat het zakelijke stukje is afgerond voor de sessie begint.

 

Verschil Luisterkind-afstemming en Zielsafstemming 

Hoewel de basis van deze werkwijze is gelegd tijdens de Luisterkind-opleiding maak ik onderscheid tussen afstemmingen volgens de Luisterkind-methode en Zielsafstemmingen waarin ik ook onderdelen uit verschillende andere opleidingen en trainingen toepas.

Denk hierbij aan healing, maar ook contact met engelen of natuurwezens, krachtdieren, inzicht in zielsmissies, invloeden uit het sjamanisme. Ook komt het regelmatig voor dat er delen uit voorouderlijnen rechtgezet worden (denk hierbij aan familietrauma en het innemen van de juiste plek in het geheel). 

Wil je graag een afstemming sec volgens de Luisterkindmethode, geef dat dan duidelijk aan op het moment van aanvragen. 

 

Belangrijk: een zielsafstemming kan je leven veranderen maar is niet bedoeld als vervanging van therapie of behandeling door een arts of specialist.