De website wordt vernieuwd! Praktijk Chantal verbindt krijgt een nieuwe vorm en inhoud. Op dit moment worden er geen energetische behandelingen of cursussen gegeven, wel kun je Luisterkindafstemmingen en zielsafstemmingen aanvragen via info@chantalverbindt.nl. We zijn ook op facebook en instagram te vinden, waar de laatste nieuwtjes, akties en updates worden gedeeld. Je bent van harte welkom!

Zielsafstemming

Wat is het?

Een zielsafstemming is een sessie op afstand waarbij een reading en vaak ook een healing plaatsvindt op meerdere niveau's (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Na afloop ontvang je een uitgebreid schriftelijk verslag van het consult en mijn waarnemingen per email. Als je er behoefte aan hebt plannen we een nagesprek waarbij je per telefoon, Zoom of what's app eventuele vragen kunt stellen. 

Omdat op afstand wordt gewerkt kun je thuis in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Doordat we elkaar niet live zien tijdens de sessie kun je er zeker van zijn dat er puur en zuiver op jouw energie wordt afgestemd.

Wat gebeurt er?

Wanneer je een zielsafstemming aanvraagt ontstaat er al een verandering in de energie. Onbewust geef jij jezelf toestemming om vaste patronen los te laten en dat alleen al geeft lucht! Door de ruimte die ontstaat gaan er vaak spontaan kwartjes vallen en zul je schijnbare toevalligheden gaan opmerken. Aanwijzingen die je eerder over het hoofd zag maar die wegwijzers blijken te zijn op je pad. 

Veiligheid en vertrouwen  

Het is belangrijk om je te realiseren wat er gebeurt op het moment dat je een zielsafstemming aanvraagt. Je geeft mij, een onbekende, toestemming om contact te maken met jouw onderbewuste, met je spirituele hulpteam, gidsen en engelen. Je stelt je kwetsbaar op en dat kan heel spannend zijn.

Weet dat ik integer en respectvol omga met alles wat zich aandient en op een positieve en liefdevolle manier jouw verhaal schrijf. Er gebeurt niets tegen jouw wil. (Letterlijk, want wanneer iemand zich niet openstelt voor een afstemming kan deze ook niet plaatsvinden!)

Toestemming 

Een aanvraag wordt alleen in behandeling genomen met toestemming van de aanvrager. Je kunt dus niet voor je partner een afstemming aanvragen. 

Wel kun je een zielsafstemming cadeau geven in de vorm van een cadeaubon. 

Privacy

Persoonsgegevens, email- en adresgegevens zijn alleen voor mij toegankelijk en deze bewaar ik afgeschermd op een laptop die alleen door mij wordt gebruikt. Ik gebruik geen archief of klantvolgsysteem. Adresgegevens worden alleen gebruikt om een factuur te kunnen versturen wanneer hierom gevraagd wordt. Wil je dat ik je gegevens verwijder dan kun je dit aangeven. Geschreven zielsafstemmingen bewaar ik één jaar, daarna verwijder ik ze. Het spreekt voor zich dat de inhoud van jouw verhaal nooit met derden wordt gedeeld. 

Onderwerpen

In een zielsafstemming kan van alles aan bod komen, maar vrijwel altijd gaan ze over het vinden van de rode draad in je leven en het leren kennen van je diepste innerlijk. Obstakels, talenten maar ook missie en levensdoel komen vaak aan bod, maar ook vragen rondom praktische problemen kunnen gesteld worden. 

Hoe vraag ik een zielsafstemming aan?

Vooraf hebben we telefonisch of per email contact waarbij je kunt aangeven welke vragen en/of klachten je hebt en waar ik op mag inzoomen. Ik noteer een aantal basisgegevens zoals je geboortenaam en datum en wat algemene informatie over je leefsituatie zodat ik gerichter kan werken. Dan plannen we in overleg een datum en tijd voor jouw sessie. 

Goed om te weten: zielsafstemmingen dienen vooraf betaald te worden zodat het zakelijke stukje is afgerond voor de sessie begint. 

Andere vragen? 

Heb je andere vragen of wil je meer weten? Mail gerust! 

info@chantalverbindt.nl